The Amigos

The Amigos streven ernaar om ieder type vraag te kunnen beantwoorden. Om te kijken naar een passend plan van aanpak analyseren we jouw ambities en bepalen samen waar innovatiekansen liggen. Om een gericht advies te kunnen geven wordt tijdens een creatieve intake bepaald welke categorie het beste aansluit bij jouw innovatievraagstuk. De categorieën zijn als volgt:

Product innovatie

Ambities om een nieuw product in de markt te zetten, een bestaand product door te ontwikkelen, te kijken naar hoe je klantengroep het product ervaart?

Lees meer

Dienst innovatie

Ga aan de slag om jouw dienst te ontwikkelen voor een oplossing, communicatietool, service voor je huidige klanten of bijvoorbeeld een extra privilege voor je klanten...

Lees meer

Proces innovatie

Als ondernemer krijg je te maken met veel uitdagingen, daarvoor zijn we ondernemer geworden. Toch? Om te zorgen dat jij het overzicht behoudt en effectief en efficiënt ...

Lees meer

Plan een creatieve intake met The Amigos!

Gewoon doen, we bijten niet.

Grafisch design

Een idee wat grafisch moet worden uitgewerkt? Of ben je toch opzoek naar een nieuw logo en huisstijl? Misschien ben je een evenement aan het organiseren en heb je flyers nodig. The Amigos kunnen het voor je regelen.

Beroepscoaching/creatieve trainingen

Als ondernemer ben je continu opzoek naar nieuwe kennis. Alles wat bij kan dragen aan je organisatie of je eigen denkwijze. The Amigos verzorgen verschillende trainingen en workshops waar iedere ondernemer iets van op kan steken.

Prototyping/gamefication

Heb je een nieuw product bedacht en wil je testen of het een kans van slagen heeft. Of wil je een prototype laten maken om aan potentiële investeerders te laten zien. Wil je een spelelement toevoegen aan je product of dienst? The Amigos helpen je om het prototype en spelelement tastbaar te maken.

Foto/video/muziek productie

Tegenwoordig wordt bijna alles visueel gemaakt, dan wordt de boodschap sneller begrepen door de doelgroep. Van fotografie tot bedrijfsfilmpjes die je graag online en offline wilt verspreiden. The Amigos maken jouw boodschap visueel.

Website development

Heb je een nieuwe of verbeterde online omgeving nodig in vorm van een website of webshop? Of heb je een idee dat samen gaat met software, dan is dit allemaal mogelijk. Op software gebied zijn er namelijk geen beperkingen. Wij zorgen ervoor dat jouw online concept optimaal kan presteren.