Over ons

Ons verhaal​.

If you know the outcome, you can see the journey.

We werken nauw met je samen om je te helpen jouw kerncompetenties en passies te identificeren, zodat jouw bedrijf naadloos aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Het proces van het verfijnen van jouw bedrijfspropositie en het afstemmen ervan op jouw ondernemers-DNA omvat diverse stappen, zoals marktonderzoek, concurrentieanalyse en klantprofilering. We zullen je helpen om onvervulde behoeften in de markt te identificeren, jouw product- of dienstenaanbod te optimaliseren en een overtuigende waardepropositie te creëren die aansluit bij jouw doelgroep.

We kunnen het mooi verkopen maar

Ondernemen kost geld…
Dus laten we het samen goed aanpakken!

01.

Innovatietraject

Of het nu gaat om productinnovatie, procesoptimalisatie of het betreden van nieuwe markten, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die bij je bedrijf passen. Daarin zoeken wij altijd naar vernieuwing en gaan we niet voor de standaard oplossingen.

02.

Creatiefproces

Wij geloven in een praktische aanpak. Samen gaan we van ideegeneratie naar prototyping, testen en uiteindelijk implementatie. Geen overbodige geneuzel, maar resultaatgericht werken.

03.

Coaching

Zonder ondernemer geen bedrijf. Daarom zetten wij jou altijd voorop en begeleiden we je naar nieuwe marktkansen of ontwikkelingen. Wij luisteren naar jouw verhaal en helpen je op weg om keuzes te maken.

04.

Samenwerken

Het klinkt cliché maar is toch echt zo, samen kom je verder. Wij verbinden daarom altijd partners aan een project als onze kennis stopt. Zo breiden we het team uit met gerichte kennis om samen verder te komen.

Verhalen van onze Amigos

Trots op onze klanten en partners

Bel
06 81 35 98 02
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven (Plan-B)

Maak een afspraak