Onze diensten

Wij helpen je graag verder

Propositie

Jouw unieke waarde blootgelegd.
Een krachtige propositie vormt de kern van een bloeiend bedrijf. Bij The Amigos gaan we verder dan woorden; we graven diep om jouw kernwaarden te ontdekken en creëren een onderscheidend aanbod dat resoneert met je doelgroep. Onze propositie-experts zijn jouw gids naar tastbare impact. En dan zou het goed zijn om datheir ook te doen.

– Diepgaande analyse van kernwaarden en bedrijfsidentiteit.
– Creatie van een onderscheidende waardepropositie.
– Ontwikkeling van een strategisch aanbod dat aansluit bij de doelgroep.

Realisatie​

Van concept tot concrete resultaten. Van idee tot tastbaar resultaat, onze realisatie-experts begeleiden je door elke stap. Geen loze beloftes, maar meetbare vooruitgang. We brengen ideeën tot leven, transformeren visies in realiteit en zorgen ervoor dat jouw onderneming groeit en bloeit.


– Projectmanagement van conceptontwikkeling tot implementatie.
– Concrete actieplannen voor meetbare resultaten.
– Continue monitoring en aanpassing voor optimale prestaties.

Financiering

Navigeer door het financiële landschap. Geld mag geen obstakel zijn voor innovatie. Onze financiële experts staan aan jouw zijde om de juiste financiële bronnen aan te boren op het juiste moment. Of het nu gaat om subsidies, investeerders of andere financieringsmogelijkheden, wij zijn jouw gids door het complexe landschap van zakelijke financiën.

– Identificatie van passende financieringsbronnen.
– Onderhandelingen en contacten met investeerders.
– Begeleiding bij subsidieaanvragen en financiële planning.

Coaching

Persoonlijke begeleiding naar succes. Onze coaching is geen standaardprogramma; het is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. The Amigos zijn jouw persoonlijke gidsen, waarbij we je uitdagen, inspireren en ondersteunen om jouw ondernemerschap naar nieuwe hoogten te tillen.

– Individuele coachingssessies voor persoonlijke groei.
– Doelgerichte strategieën voor professionele ontwikkeling.
– Continue ondersteuning bij uitdagingen en besluitvorming.

Partners

Samen sterker, samen. succesvol. Partnerschap zit in ons DNA. The Amigos zijn meer dan dienstverleners; we zijn jouw partners in groei. Met een breed netwerk en jarenlange ervaring brengen we waardevolle connecties en samenwerkingen tot stand, waardoor jouw onderneming sterker en succesvoller wordt.

– Faciliteren van samenwerkingsverbanden en strategische partnerschappen.
– Toegang tot ons uitgebreide netwerk van professionals en bedrijven.
– Ondersteuning bij het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties.

Workshops

Leer, creëer, innoveer. Onze workshops zijn geen standaardlessen; ze zijn een interactieve reis naar innovatie. Leer praktische vaardigheden, pas ze direct toe en ontwikkel een innovatieve mindset. The Amigos begeleiden je stap voor stap, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

– Interactieve sessies met praktische tools en methodologieën.
– Persoonlijke begeleiding om nieuwe ideeën toe te passen.
– Inspirerende omgeving voor creativiteit en innovatie

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Kort gezegd zijn The Amigos, dé One-Stop-Shop voor innovatie. Ongeacht het startpunt, The Amigos kunnen de juiste tools en begeleiding bieden in jouw innovatie proces om zo samen impact te maken.