Over ons

Organisaties helpen groeien middels innovatie is waar wij ons voor inzetten. The Amigos helpen andere Amigos. Wij staan altijd voor je klaar! Zodat iedere ondernemer zich kan concentreren op de core-business, de rest verzorgen wij.Doelstelling

The Amigos geloven in het groeien middels conceptontwikkeling, alles begint met een idee! Om dit streven te versterken zetten we ook hoog in op het verbinden van verschillende partijen. Door onze Community te verbinden met onze opdrachtgevers beschikken The Amigos over een groot netwerk van kennis. Dit hele netwerk zal nodig worden ingezet om de ambities van ondernemers werkelijkheid te maken. The Amigos maken het toegankelijk voor jou als ondernemer.

Missie

The Amigos staan klaar voor de mkb’ers die niet worden gehoord in hun groeiambitie. Wij maken innovatie consultancy toegankelijk voor iedereen. Ook zijn The Amigos ervan overtuigd dat de realiteit lijnrecht tegenover dromen staat. Hierdoor blijf je altijd kritisch kijken naar je groeiambitie. Met als basis, dat wij samen met jou een vernieuwende creatieve denkwijze ontwikkelen.


Visie

Het verbinden van individuen met kennis en ervaring stelt uiteindelijk alle Amigos in staat om grensverleggend te denken en aan de slag te gaan. Jong, oud, ervaren of onervaren moeten de kans krijgen om samen met The Amigos zichzelf te kunnen ontwikkelen tot de ultieme eindbaas. Wij worden de denktank van de toekomst en daarin ben jij onmisbaar!

Over the amigos

Wat wij aanbieden

  • Creatieve Concept Ontwikkeling
  • Innovatie Management
  • Social Media Advies & Campagnes
  • Klantbeleving en relatie
  • Toegang tot een netwerk van (Young) Professionals
  • Brainstorm-workshops

Waarom The Amigos

Wie zijn The Amigos?
Geen enkele vraag is te gek voor The Amigos. The Amigos zullen zich altijd in blijven zetten voor de mkb’ers die van dromen werkelijkheid wil maken. The Amigos voelen altijd de drang om ambitie te transformeren naar realiteit. Daar heb je andere Amigos voor nodig. Door eigen kennis te combineren met externe professionele kennis streven wij naar het een eindresultaat dat perfect aansluit bij jouw droombusiness.

Contact

Ons Team

Ruwan

Het laten voelen en zien aan ondernemers wat de term "Out of the box" inhoudt is mijn visie. Het begeleiden en motiveren in een langer termijn relatie is mijn missie. Zo maak ik met grensverleggend denken een vertaalslag naar de werkelijkheid voor ondernemers.


Bellen Contact
Brainstorming
Business Innovations
Creatieve conceptontwikkeling
Businessmodeling
Businessprocessing
Strategie en tactiek

Bart

Alles begint met een idee. Ideeën hebben de wereld gemaakt zoals wij deze nu kennen en de bedenkers tot genieën gemaakt. Zij zijn de initiatiefnemers geworden van grootste veranderingen over de hele wereld. Nu is het initiatief aan ons.


Bellen Contact
Storytelling
Business Innovations
Creatieve conceptontwikkeling
Strategie en tactiek
Businessmodeling
Bedrijfsoptimalisatie